Fashion Designers Maria & Afsheen talks about Easy Breezy Chic

ADVERTISEMENT

1-What compelled you to become a part of the Easy, Breezy Chic event?

Ans: I got a call from your representative and got the offer about this event few friends also advised me to join you and I found it an interesting experience to showcase my stuff with voila pr…

2-How important do you feel pr and marketing activities such as easy, breezy chic are for enhancing the noise value of your brand?

Ans: For me PR and marketing activities are most important source for publicity of one’s brand…it enhances the market value of any product.

3-What collection are you showcasing at easy, breezy chic taking place in lahore at sukh chayn health and wellness club?

Ans: Well, I must say it is going to be a treat for fashion lovers of the Lahore …A perfect fusion of east and west. A very different and chic collection.

4-What are the unique selling points of the collection you are showcasing at easy, breezy chic?

Ans: the uniques of my collection is the fusion of westren famous brands and the fusion of those brands in eastren cuts

5- Have you every participated in a similar event in the past?

Ans: Yes I did 5 exhibitions previously. 2 were in Lahore and were home based but the awesome ladies made them a huge success and I did one exhibition in Karachi along with few high profile designers at the southend club and after this easy breezy chic planning to go Faisalabad for an exhibition on the highest demand on ladies from Faisalabad.

6-Describe the collection you are launching at this event.

Ans: Fusion of east and west, new cuts by which a lady can makes her own fashion statement

7-What are your expectations from EASY, BREEZY, CHIC?

Ans: To be very honest have no idea. it’s my very 1st time with voila pr and am very hopeful for a best fashion crowd under one roof.

8 – Do you enjoy working with pret or formals?

Ans: prets and semiformal or party wear..Because fashion is always keep on changing and ladies always prefer to get in the latest trends.

9-Where do you see your brand in the next 5 years?

Ans: it’s been very short time. I have launched my brand Maria & Afsheen and by the grace of Allah we are doing super good till now. And am sure by our hard work and uniqueness of our fashion sense I see my brand going higher and higher.

10-  How do you define your personal style?

Ans: style is inside every lady and my style is how I take out that personal style of my client to gives her a look that she always wanted

11 – What advice would you give to newcomers eager to enter this field?

Ans: Hard work, lots of efforts and new ideas

12 – How important are pr and marketing activities for the promotion of a brand like yours?

Ans: As I have said earlier PR and marketing is important as it helps in promoting the brand.

13 – Which model or actress would you use to model your brand?

Ans:  For me my clients are my models. When they wear my creations with style and carry it off with grace I need no super model then…my models are my precious clients.

14 – Where do you stock your brand?

For Now my display is home based but planning a head for hiring rack in different places and cities InshAllah.

15 – How do you split up jobs between both of you?

Ans: Me, Maria Faraz is in production line and my lovely partner Afsheen Moin is doing sales successfully

Let’s know about the Easy Breezy Chic through the views of designers Maria & Afsheen, talking about it in exclusive interview with Fashion Central.

Next Post
ADVERTISEMENT

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

...
For The Latest Fashion & Designer Discount News
Sign Up Today!
SIGN UP
close-link
For Latest Fashion and Lifestyle News.
Subscribe Now